Detlef Thielgen, UCB, is CFO of the Year 2016

20 mei 2016

Op woensdag 18 mei stellen Trends en Trends-Tendances de vijfde editie van Trends CFO of the Year voor. Met deze award willen de magazines de prestaties van een financieel directeur bij een top 500-onderneming lauweren.

De avond werd ingeleid door minister van financiën Johan Van Overtveldt, erna volgde een boeiende keynote speech van Baron Luc Bertrand, CEO Ackermans & van Haaren. De avond werd afgesloten met de proclamatie van de laureaat in bijzijn van meer dan 400 aanwezigen. De laureaat 2016: Detlef Thielgen, CFO van UCB.

Detlef Thielgen werd verkozen door een onafhankelijke jury, bestaande uit leden van de redacties Trends/Trends-Tendances en financiële experts.

Detlef Thielgen laveert al sinds eind 2007 het beursgenoteerde UCB mee door de woelige wateren van biofarma. Dat hij zo honkvast kan blijven in de volatiele farmasector, heeft de 55- jarige Duitser te danken aan zijn nieuwsgierigheid en de veelzijdigheid van zijn takenpakket. Hij hanteert daarbij een simpele vuistregel: “Ik doe altijd alles voor het plezier”.

Het volledig verslag van deze exclusieve avond en het interview met Detlef Thielgen als nieuwe Trends CFO of the Year verschijnen op donderdag 19 mei in Trends en TrendsTendances.