De Trends Gazellen Ambassadeurs 2024 voor Oost-Vlaanderen zijn Stampix, Travelbase en Signpost België

28 maart 2024

Stampix bij de kleine, Travelbase bij de middelgrote en Signpost België bij de grote bedrijven zijn de Trends Gazellen Ambassadeurs 2024 voor Oost-Vlaanderen. De officiële uitreiking vond plaats afgelopen avond, woensdag 27 maart 2024.

Trends en Trends-Tendances organiseren dit jaar voor de 23e keer de uitreiking van de Trends Gazellen. Deze snelgroeiende bedrijven ('Gazellen') zijn sterk en competitief en hebben een positieve invloed op het ondernemersklimaat in hun regio.

De Trends Gazellen worden eerst per provincie gelauwerd. Uit de provinciale laureaten worden nadien de nationale Trends Gazellen geselecteerd. Er worden bedrijven in drie verschillende categorieën gehuldigd: kleine, middelgrote en grote bedrijven.

Voor Oost-Vlaanderen zijn dit Stampix, Travelbase en Signpost België, raadpleeg hier het dossier.

Over Trends

Trends werd gelanceerd in 1975 en is al bijna 50 jaar lang het leidende financieel-economische nieuwsmagazine in België. Het lezerspubliek bestaat voornamelijk uit kaderleden, bedrijfsleiders, ondernemers en personen die een vrij beroep uitvoeren. Met spraakmakende, objectieve en relevante analyses over de economische actualiteit helpt Trends hen opportuniteiten te vinden om hun carrière of bedrijf maximaal uit te bouwen. Trends en Trends-Tendances kunnen rekenen op 332.000 lezers per week¹. Online bereiken ze bijna 600.000 unieke bezoekers per maand¹. Samen met de businesszender Kanaal Z/Canal Z, die dagelijks 467.000 kijkers bereikt, vormt Trends de grootste business community van het land¹. 

¹Bron: CIM 2023

Stijn Fockedey
Co-hoofdredacteur a.i. Trends
stijn.fockedey@trendskanaalz.be