De Trends Gazellen Ambassadeurs 2023 voor Antwerpen zijn Z-Tech, Creavit en Galapagos

29 maart 2023

De Trends Gazellen Ambassadeurs 2023 voor Antwerpen zijn Z-Tech, Creavit en Galapagos

Z-Tech bij de kleine, Creavit bij de middelgrote en Galapagos bij de grote bedrijven zijn de Trends Gazellen Ambassadeurs 2023 voor Antwerpen. De officiële uitreiking vindt plaats op woensdag 29 maart 2023.

Het dossier

Trends en Trends-Tendances organiseren dit jaar voor de 22e keer de uitreiking van de Trends Gazellen. Deze snelgroeiende bedrijven ('Gazellen') zijn sterk en competitief en hebben een positieve invloed op het ondernemersklimaat in hun regio.
 
De Trends Gazellen worden eerst per provincie gelauwerd. Uit de provinciale laureaten worden nadien de nationale Trends Gazellen geselecteerd. Er worden bedrijven in drie verschillende categorieën gehuldigd: kleine, middelgrote en grote bedrijven.

Lijst Trends Gazellen Antwerpen                       

Over Trends

Trends is al meer dan drie decennia lang het leidende financieel-economische nieuwsmagazine in België. Het lezerspubliek bestaat voornamelijk uit kaderleden, bedrijfsleiders, ondernemers en personen die een vrij beroep uitvoeren. Met spraakmakende, objectieve en relevante analyses over de economische actualiteit helpt Trends hen opportuniteiten te vinden om hun carrière of bedrijf maximaal uit te bouwen. Trends bewijst dat verslaggeving over economie en financiën absoluut niet saai hoeft te zijn en dat economie het dagelijkse leven van elke Belg beïnvloedt. Door de brede waaier aan onderwerpen vindt elke lezer wekelijks de noodzakelijke informatie om de juiste financiële beslissingen te nemen in zijn professionele of privé leven.

Jozef Vangelder

Mieke Knabben

Journalist Trends
jozef.vangelder@trends.be
+32 2 702 48 29

Event Manager Trends Gazellen
mieke.knabben@roularta.be
+32 2 467 57 44