De Trends Gazellen Ambassadeurs 2022 voor Vlaanderen zijn AsterX Dranken, Sereni en Agristo. De Trends Gazellen Ambassadeurs 2022 voor Wallonië zijn ADS H24, PM Sweet en Multi Clever Trade.

04 mei 2022

De Trends Gazellen Ambassadeurs 2022 voor Vlaanderen zijn AsterX Dranken, Sereni en Agristo.
De Trends Gazellen Ambassadeurs 2022 voor Wallonië zijn ADS H24, PM Sweet en Multi Clever Trade.

AsterX Dranken bij de kleine, Sereni bij de middelgrote en ACT International bij de grote bedrijven zijn de Trends Gazellen Ambassadeurs 2022 voor Vlaanderen. ADS H24 bij de kleine, PM Sweet bij de middelgrote en Multi Clever Trade bij de grote bedrijven zijn de Trends Gazellen Ambassadeurs 2022 voor Wallonië. De officiële huldiging vindt plaats op woensdag 4 mei 2022.

Voor de 21ste keer stellen Trends en Trends-Tendances de rangschikking op van de snelst groeiende bedrijven, de Trends Gazellen. We noemen deze bedrijven ‘Gazellen’ omdat ze snel, competitief en sterk zijn, met een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio.

In de voorbije weken hebben we rangschikking van de Trends Gazellen per provincie opgesteld. Deze keer doen we dezelfde oefening voor heel Vlaanderen en voor heel Wallonië. In beide landsdelen onderscheiden we drie categorieën: kleine, middelgrote en grote bedrijven. In elk van deze categorieën benoemen we telkens 20 Trends Gazellen. De Gazelle bovenaan de lijst is de snelste groeier, of de Trends Gazelle Ambassadeur.

Het volledige dossier en de rangschikking van de Trends Gazellen vindt u hier voor Vlaanderen en hier voor Wallonië.

Voor bijkomende informatie :
Redactie: Jozef Vangelder - Trends journalist - +32 2 702 48 29 - jozef.vangelder@trends.be
Evenement: Mieke Knabben - Event Manager – 0473 52 49 71 – mieke.knabben@roularta.be

Over Trends (Trends-Tendances)
Trends (Trends-Tendances) is al meer dan drie decennia lang het leidende financieel-economische nieuwsmagazine in België. Het lezerspubliek bestaat voornamelijk uit kaderleden, bedrijfsleiders, ondernemers en personen die een vrij beroep uitvoeren. Met spraakmakende, objectieve en relevante analyses over de economische actualiteit helpt Trends hen opportuniteiten te vinden om hun carrière of bedrijf maximaal uit te bouwen. Trends bewijst dat verslaggeving over economie en financiën absoluut niet saai hoeft te zijn en dat economie het dagelijkse leven van elke Belg beïnvloedt. Door de brede waaier aan onderwerpen vindt elke lezer wekelijks de noodzakelijke informatie om de juiste financiële beslissingen te nemen in zijn professionele of privé leven.

  • Taal: Trends: Nederlands / Trends-Tendances: Frans
  • Periodiciteit: Wekelijks
  • Dag van verschijning: donderdag
  • Hoofdredacteur: Wim Verhoeven (N) - Amid Faljaoui (F)
  • Oprichtingsjaar: 1975
  • LLP: 307.061

Oplage: 52.259 exemplaren (Cim Brand Report 2020)

Jozef Vangelder Mieke Knabben
Trends journalist
jozef.vangelder@trends.be
Event Manager
mieke.knabben@roularta.be