De Trends Gazellen Ambassadeurs 2022 voor Limburg zijn Haru Tools & Services, Cyclis Bike Lease en Trixxo Jobs

23 maart 2022

De Trends Gazellen Ambassadeurs 2022 voor Limburg zijn Haru Tools & Services, Cyclis Bike Lease en Trixxo Jobs

Haru Tools & Services bij de kleine, Cyclis Bike Lease bij de middelgrote en Trixxo Jobs bij de grote bedrijven zijn de Trends Gazellen Ambassadeurs 2022 voor Limburg. De officiële uitreiking vindt plaats op woensdag 23 maart 2022.

Trends Gazellen

Trends en Trends-Tendances organiseren dit jaar voor de 21e keer de uitreiking van de Trends Gazellen. Deze snelgroeiende bedrijven ('Gazellen') zijn sterk en competitief en hebben een positieve invloed op het ondernemersklimaat in hun regio.
 
De Trends Gazellen worden eerst per provincie gelauwerd. Uit de provinciale laureaten worden nadien de nationale Trends Gazellen geselecteerd. Er worden bedrijven in drie verschillende categorieën gehuldigd: kleine, middelgrote en grote bedrijven.
 
Het volledige dossier met een presentatie van de Trends Gazellen Ambassadeurs vindt u hier en de volledige lijst voor de Trends Gazellen Limburg vindt u hier. Gelieve evenwel het embargo te respecteren.
 
Voor bijkomende informatie :
Redactie: Jozef Vangelder - Trends journalist - +32 2 702 48 29 - jozef.vangelder@trends.be
Evenement: Mieke Knabben - Event Manager – 0473 52 49 71 – mieke.knabben@roularta.be


Over Trends (Trends-Tendances)
Trends (Trends-Tendances) is al meer dan drie decennia lang het leidende financieel-economische nieuwsmagazine in België. Het lezerspubliek bestaat voornamelijk uit kaderleden, bedrijfsleiders, ondernemers en personen die een vrij beroep uitvoeren. Met spraakmakende, objectieve en relevante analyses over de economische actualiteit helpt Trends hen opportuniteiten te vinden om hun carrière of bedrijf maximaal uit te bouwen. Trends bewijst dat verslaggeving over economie en financiën absoluut niet saai hoeft te zijn en dat economie het dagelijkse leven van elke Belg beïnvloedt. Door de brede waaier aan onderwerpen vindt elke lezer wekelijks de noodzakelijke informatie om de juiste financiële beslissingen te nemen in zijn professionele of privé leven.

Kerncijfers

  • Taal: Trends: Nederlands / Trends-Tendances: Frans
  • Periodiciteit: Wekelijks
  • Dag van verschijning: donderdag
  • Hoofdredacteur: Wim Verhoeven (N) - Amid Faljaoui (F)
  • Oprichtingsjaar: 1975
  • LLP: 307.061
  • Oplage: 52.259 exemplaren (Cim Brand Report 2020)

 

Jozef Vangelder Sarah Mulongo
Trends journalist
jozef.vangelder@trends.be
Event Manager
sarah.mulongo@roularta.be