De Trends Gazellen Ambassadeurs 2021 voor Vlaams-Brabant zijn: Cognizone, Metiselect en Tobania De prijs voor Super Gazelle Vlaams-Brabant gaat naar Materialise

04 maart 2021

De Trends Gazellen Ambassadeurs 2021 voor Vlaams-Brabant zijn: Cognizone, Metiselect en Tobania De prijs voor Super Gazelle Vlaams-Brabant gaat naar Materialise

Trends en Trends-Tendances organiseren dit jaar voor de 20e keer de uitreiking van de Trends Gazellen. Deze snelgroeiende bedrijven of 'Gazellen' zijn telkens sterke en competitieve bedrijven die het ondernemersklimaat in hun regio positief beïnvloeden”.
 
En dit jaar is een speciaal jaar, de redacties hebben beslist om het klassement van de Trends Gazellen en de Ambassadeurs van elke provincie, week na week, tijdens een speciale tv-uitzending te onthullen.
 
Woensdag 3 maart vond de prijsuitreiking Trends Gazellen 2021 voor Vlaams-Brabant plaats tijdens een speciale TV-uitzending om Kanaal Z.
 
Op woensdag 3 maart 2021 om 19u vond de officiële uitreiking van de Trends Gazellen 2021 plaats voor Vlaams-Brabant. De Trends Gazellen Ambassadeurs 2021 voor Vlaams-Brabant zijn:
 

 

Kleine bedrijven

Middelgrote bedrijven

Grote bedrijven

Trends Gazellen Vlaams-Brabant

Cognizone

Metiselect

Tobania

Ter gelegenheid van deze verjaardagseditie, heeft de redactie beslits om ook een Super Gazelle te eren. Dit wilt zeggen, een onderneming die over de laatste 20 jaar de grootste groei in zijn provincie gegenereerd heeft. Voor Vlaams-Brabant is dit Materialise geworden.
 
Het volledige dossier met een presentatie van de Trends Gazellen Ambassadeurs en de volledige lijst voor de Trends Gazellen Vlaams-Brabant kan u nalezen op https://bit.ly/3sI2zsp. Wil evenwel het embargo respecteren.
 
Herhaling van deze uitzending op Kanaal Z op donderdag 04/03 (8h – 12h – 18h) en vrijdag 05/03 (8h – 12h – 18h)

 

Contact Kurt De Cat
Journalist Trends
Daisy Juvijns
Project Manager
E-mail Kurt.de.cat@trends.be daisy.juvijns@roularta.be