De Trends Gazellen Ambassadeurs 2020 voor Vlaanderen: Cyborn, ESAS3 en Tobania voor Wallonië : Wikipower, Afelio en EASI

22 juni 2020

Trends en Trends-Tendances organiseren dit jaar voor de 19de keer de uitreiking van de Trends Gazellen. Deze snelgroeiende bedrijven of 'Gazellen' zijn telkens sterke en competitieve bedrijven die het ondernemersklimaat in hun regio positief beïnvloeden.
 
De Trends Gazellen werden eerst per provincie gelauwerd. Nu vloeien hier ook de  nationale Trends Gazellen uit. Er worden bedrijven in drie verschillende categorieën gehuldigd (kleine, middelgrote en grote bedrijven) en dit voor zowel Vlaanderen als Wallonië.
 
Echter zal deze 19de editie van Trends Gazellen de geschiedenis ingaan als de Covid-19 editie. De onzekerheid over de evolutie van deze pandemie de komende weken en maanden, heeft ons ertoe verplicht om het grote evenement met de uitreiking van de nationale Trends Gazellen te annuleren. Dit is voor de magazines Trends en Trends-Tendances echter geen reden om de 6 nationale Trends Gazellen ambassadeurs niet in de bloemetjes te zetten.

Deze Trends Gazellen Ambassadeurs 2020 zijn:

 

Kleine bedrijven

Middelgrote bedrijven

Grote bedrijven

Trends gazellen Vlaanderen
Trends gazellen Wallonië

Cyborn
Wikipower

ESAS3
Afelio

Tobania
EASI

Het volledige dossier met een presentatie van deze Trends Gazellen Ambassadeurs en de volledige lijst voor de nationale Trends Gazellen kan u hier nalezen.
 
Mis ook de volledige Trends Gazellen Gids 2020 niet die we op donderdag 18 juni publiceren samen met Trends en Trends-Tendances. U vindt er een overzicht van alle genomineerde Trends Gazellen 2020 en de portretten van de Trends Gazellen ambassadeurs van alle provincies.
 
Bekijk ook de reportage op Kanaal Z en Canal Z volledig gewijd aan de nationale Trends Gazellen 2020 die wordt uitgezonden op 20 en 21 juni
 

Contact Kurt De Cat
Journalist Trends
Tel +32 477 05 52 89
E-mail Kurt.de.cat@trends.be