De Trends Gazellen Ambassadeurs 2018 voor Limburg

21 februari 2018

Trends en Trends-Tendances organiseren dit jaar voor de 17de keer de uitreiking van de Trends Gazellen. Deze snelgroeiende bedrijven of 'Gazellen' zijn telkens sterke en competitieve bedrijven die het ondernemersklimaat in hun regio positief beïnvloeden.
 
De Trends Gazellen worden eerst per provincie gelauwerd en op het einde vloeien hier ook de nationale Trends Gazellen uit. Er worden bedrijven in drie verschillende categorieën gehuldigd (kleine, middelgrote en grote bedrijven).
 
Op woensdag 21 februari 2018 vindt de officiële uitreiking van de Trends Gazellen 2018 plaats voor de provincie Limburg. De Trends Gazellen Ambassadeurs 2018 voor deze provincie zijn:

Kleine bedrijven: AP Chape- en Isolatiewerken

Middelgrote bedrijven: Alders Bulk Logistics

Grote bedrijven: Limelco

“De Limburgse Gazellen zijn één voor één competitieve ondernemingen die een positieve invloed uitoefenen op het Limburgse ondernemersklimaat. Als krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid inspireren ze andere ondernemers en dragen ze bij aan de economische welvaart van onze regio”, aldus gedeputeerde van Economie Erik Gerits.
 
Het volledige dossier met een presentatie van de Trends Gazellen Ambassadeurs en de volledige lijst voor de Trends Gazellen Limburg kan u hier nalezen.

Contact Jozef Vangelder
Journalist Trends

Mieke Knabben
Event Manager

Tel +32 2 702 48 29 +32 2 467 57 44
E-mail jozef.vangelder@trends.be mieke.knabben@roularta.be