De Trends Gazellen Ambassadeurs 2017 voor Limburg zijn: C. Outdoor, Containers Maes en Martens Brouwerij

22 februari 2017

Trends en Trend-Tendances organiseren voor de 16de keer de uitreiking van de Trends Gazellen. Deze snelgroeiende bedrijven of 'Gazellen' zijn telkens sterke en competitieve bedrijven in hun domein en voor hun provincie.

De Trends Gazellen worden eerst per provincie gelauwerd en op het einde vloeien hier ook de nationale Trends Gazellen uit. Telkens voor drie verschillende categorieën van ondernemingen (kleine, middelgrote en grote).

Op woensdag 22 februari 2017 vindt de officiële uitreiking van de Trends Gazellen 2017 plaats voor de provincie Limburg. De Trends Gazellen Ambassadeurs 2017 voor deze provincie zijn:

  Kleine Ondernemingen Middelgrote Ondernemingen Grote Ondernemingen
Trends Gazellen Limburg C.Outdoor Containers Maes Martens Brouwerij

“De Limburgse Gazellen zijn een inspirerend rolmodel voor andere ondernemers. Door hun opvallende groei in omzet en tewerkstelling dragen ze bij aan de economische groei, de Limburgse jobcreatie en welvaart van onze provincie,” aldus gedeputeerde van Economie Erik Gerits.

Het volledige dossier met een presentatie van de Trends Gazellen Ambassadeurs en de volledige lijst voor de Trends Gazellen Limburg kan u nalezen op http://bit.ly/2m39T3q.

Contact Jozef Vangelder
Journalist Trends
Mieke Knabben
Event Manager
Tel +32 2 702 48 29 +32 473 52 49 71
E-mail jozef.vangelder@trends.be mieke.knabben@roularta.be