De nieuwe Creativa Femmes d'Aujourd'hui beurs: een samenwerking die er veelbelovend uitziet!

02 december 2019

Roularta Media en Conceptum Exhibitions, een leider in de vrouwenpers in België en een leider in de organisatie van massamarktbeurzen, slaan de handen in elkaar met de nieuwe Creativa Femmes d'Aujourd'hui beurs. Samen organiseren ze twee evenementen in 2020, één in Brussel en één in Namen, om op een eenvoudige en effectieve manier de wereld van dynamische en creatieve vrouwen te bereiken.
 
 
Creativa
 
Creativa bestaat al 250 edities en is momenteel de nummer 1 beurs van de creatieve hobby's en het ‘Do It Yourself'-concept. Uniek in zijn soort en ook beschikbaar in verschillende landen zoals Frankrijk, Zwitserland en Spanje. Gedurende 4 dagen bieden exposanten van creatieve hobby's en animatieprofessionals workshops uit alle sectoren voor alle doe-het-zelvers. Denk aan bloemsierkunst, sieraden, DIY vergulden, karton, naaien, textielkunst, haken, elektriciteit, papieren bloemen, make-up, origami, patchwork, kringloopspeelgoed, steenhouwen, enz. Het grootste succes van dit DIY-evenement is dat je zelf aan de slag kan en met je eigen creatie naar huis gaat.
 
Conceptum Exhibitions, eigenaar van Creativa, is al meer dan 20 jaar toonaangevend in het coördineren van beurzen. Het organiseert onder meer Vakantiesalon Antwerpen, Aventuria, B&Bdays, Let’s Camp, Megavino, Cake & Sugar, Textile Festival,  Sfeer, Belgian Boat Show, Countryside, Hunting.

 
Creativa Femmes d’Aujourd’hui – Brussel
 
Met meer dan 400.000 lezers is Femmes d'Aujourd'hui het meest gelezen vrouwenweekblad in Franstalig België en een van de bekendste merken. Elke maand biedt Femmes d'Aujourd'hui ook haar culinaire tijdschrift Délices aan, de maandelijkse foodie favoriet in Wallonië. Daarbovenop publiceert Femmes d'Aujourd'hui 6 speciale lifestyle-uitgaven.
 
 
De eerste editie van deze dynamische en interactieve nieuwe samenwerking vindt plaats van 13 tot 16 februari 2020 in Brussels Expo. Het meest indrukwekkende damesevenement in Franstalig België zal meer dan 200 workshops, kookdemonstraties, tentoonstellingen en entertainment voor jong en oud samenbrengen! Er worden bijna 20.000 bezoekers verwacht tijdens deze vierdaagse beurs met daarnaast enkele nieuwigheden: een modeshow, Espace Délice (gerealiseerd in samenwerking met vele chefs), een workshop make-over Femmes d'Aujourd'hui, lifestyle tips ... en veel meer!
De lancering van VIP-tickets start in december 2019. We verwachten jullie met velen!
 
Ga voor meer informatie naar brussels.creativa.eu

Contact Lyne Bonaccorso
Project Manager Brand Extensions

Ann Debaere
Manager Brand Extensions

Tel +32 2 467 56 72 +32 2 702 45 30
E-mail Lyne.bonaccorso@roularta.be Ann.debaere@roularta.be