Danielle Knott, Chief Human Resources Officer (Carmeuse) is Trends HR Manager of the year 2019

27 september 2019

Trends en Kanaal Z stelden op donderdag 26 september 2019 de Belgian HR Awards voor tijdens een inspirerende gala-avond in The Event Lounge in Brussel.

De avond werd ingeleid door de boeiende keynote speech van Jacques BUGHIN, Director McKinsey Global Institute & Senior Partner McKinsey & Company.
Erna volgde de live pitching van de genomineerden voor de HR Pioneer Award.
Het officieel gedeelte werd tenslotte afgesloten met de proclamatie van Danielle Knott, Carmeuse,  als de nieuwe Trends HR Manager of the Year, in bijzijn van de 300 aanwezigen en delegaties van de partners Fiabilis, Kanaal Z, Publicarto, De Facto en Roularta Recruitment Solutions. Zij haalde het van de andere genomineerden: Hilde Haems (SD Worx), Véronique Michiels (Argenta) et Nico Van Wijk (Infrabel) en volgt zo Peter Michiels op van Elia, de laureaat van 2018.
 
Danielle Knott werd verkozen door een onafhankelijke jury, bestaande uit leden van de redacties Trends/Trends-Tendances en HR-experts.
 
De laureaat HR Pioneer Award is Laurent Delime, HR Manager bij Easi, hij werd gekozen door 36% van de publiek stem.

Het volledig verslag van deze exclusieve avond en het interview met Danielle Knott verschijnt op donderdag 3 oktober in Trends en Trends-Tendances.

Contact Jos Grobben
Directeur magazines

 

Tel +32 2 702 46 75  
E-mail Jos.grobben@roularta.be