Bulex verwelkomt de Batibouw-bezoekers met een nieuw magazine

21 februari 2017

Bulex verwelkomt de Batibouw-bezoekers met een nieuw magazine

Speciaal voor Batibouw ontwikkelden Bulex en Roularta Custom Media een nieuw magazine. In deze uitgave krijgt de consument de troeven van de verschillende Bulex-condensatieketels op een rijtje, alsook de oplossingen die de Belgische marktleider biedt op het vlak van hernieuwbare energie. Bovendien komt de beursbezoeker meer te weten over Instal XPERT, een gloednieuwe onlinetool om de ideale ketel en een professionele installateur te vinden in slechts 3 stappen. Dankzij de aantrekkelijke vormgeving en de papierkeuze is het een magazine om te bewaren.

Het Bulex-magazine verschijnt 1 keer per jaar, ter gelegenheid van Batibouw, op een oplage van 15.000 exemplaren, in het Frans en in het Nederlands. Het concept, de realisatie, de druk en de distributie zijn volledig in handen van Roularta Custom Media.

Meer informatie op www.bulex.be

Roularta Custom Media is een divisie van Roularta Media Group en staat in voor de realisatie van opdrachtpublicaties (print en digitaal) en is de specialist inzake contentmarketing.

Roularta Custom Media biedt een totaalaanpak aan (redactie, fotografie, video, opmaak en druk) met de klemtoon op een duurzame klantenrelatie en kwaliteitsvolle content. Enkele tevreden klanten zijn onder meer BMW, Galeria Inno, Standaard Boekhandel, Dewaele | vastgoed&advies, Veritas , Stichting tegen kanker …

Meer info: www.roulartacustommedia.be   

Contact

 

Daphné Debaenst
Redacteur/Coördinator - Roularta Custom Media

 

Kris Dewitte
Sales Director
Roularta Custom Media

Tel +32 51 26 35 17 +32 51 26 66 55
E-mail

daphne.debaenst@roularta.be

kris.dewitte@roularta.be