Audi Brussels, i3_Technologies en Realco winnaars van Trends Business Tour Brussel, Vlaams- en Waals-Brabant 2016!

07 december 2016

Op woensdag 7 december stelden Trends, BDO en ING de Trends Business Tour voor Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant voor als laatste in een rij van provinciale Trends Business Tours. Een award die Belgische bedrijven lauweren die in hun regio uitblinken in innovatie of duurzaamheid. De uitreiking bij ING te Brussel werd alvast goed ingezet door de keynote spreker Geert Schoenmaekers, CEO van BD myShopi en werd afgesloten met de proclamatie van de laureaten van Trends Business Tour 2016 voor Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant. Uit de 203 bedrijven die zich kandidaat stelden, selecteerde Trends, samen met een eminente jury bestaande uit het revisoren- en advieskantoor BDO, de bank ING, de financiële databank Roularta Business Information en de redactie van Trends, vijf bedrijven per provincie. Met als belangrijkste criteria: innovatie, duurzaamheid, en dat doorgaans gekoppeld aan een gezonde en winstgevende groei. Welke bedrijven werken aan vernieuwing en kunnen hun spraakmakende innovaties vol toegevoegde waarde ook wereldwijd in de markt plaatsen? En hoe duurzaam en winstgevend zijn die innovaties?

Audi Brussels – Winnaar Trends Business Tour Brussel 2016
Audi Brussels pronkt met de komst van een volledig elektrisch model naar Vorst, maar voor de directie is dat niet het enige duurzame accent. “Een duurzame productiecontext is even belangrijk.” Zo plantte de autobouwer in het Solvay-park in Terhulpen bijvoorbeeld drie hectare eikenbos, goed voor 1000 eiken.
Audi Brussels is winnaar van Trends Business Tour 2016 voor Brussel en won van de andere genomineerden EDF Luminus, Energiris, Orybany en Simone A Soif. De presentaties van alle genomineerde bedrijven vindt u terug in Trends van 1 december 2016.

 

 

 

i3_Technologies – Winnaar Trends Business Tour Vlaams-Brabant 2016.
Drie jaar na de introductie van zijn eigen technologiemerk heeft i3-Technologies een reeks innovatieve vergader- en onderwijsproducten klaar. Met iMO-LEARN mikt het voluit op de internationale markt.
i3_Technologies won de prijs van Trends Business Tour 2016 voor Vlaams-Brabant van de andere genomineerden D&D Isoltechnics, Kasteelhoeve Wange, Octinion en PRSMedical.
De presentaties van alle genomineerde bedrijven voor Trends Business Tour Vlaams-Brabant 2016 vindt u terug in Trends van 24 november 2016.

 

 

 

 

Realco – Winnaar Trends Business Tour Waals-Brabant 2016
Realco is wereldleider in enzymtechnologie en heeft een innovatieve gezondheidsoplossing ontwikkeld die toelaat biofilms te elimineren in de industrie van de voedingsmiddelen.
Realco won de prijs van Trends Business Tour 2016 voor Waals-Brabant van de andere genomineerden BEE Nature Cosmetic, IBA, N-Side en Wildernest.
De presentaties van alle genomineerde bedrijven voor Trends Business Tour Waals-Brabant 2016 vindt u terug in de Franstalige Trends-Tendances van 24 november 2016.

 

 

 

 

 

Contact Xavier Bouckaert
CEO
Jos Grobben
Directeur Magazines
Tel +32 51 26 63 23 +32 2 702 47 95
E-mail xavier.bouckaert@roularta.be jos.grobben@roularta.be