“Z-In de Wereld” reeks focust op duurzame ontwikkeling

07 maart 2017

België heeft een lange traditie in ontwikkelingssamenwerking. Talloze organisaties en duizenden vrijwilligers zetten zich in voor duurzame verandering en basisrechten, zowel bij ons als in het Zuiden. In de nieuwe “Z-In de Wereld” reeks brengen Kanaal Z en Canal Z vanaf woensdag 8 maart inspirerende verhalen over ontwikkelingssamenwerking, armoedebestrijding en duurzaam ondernemen.

Iedereen heeft basisrechten, dat is het uitgangspunt van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging. Ontwikkelingsorganisaties, bewegingen uit het middenveld en vrijwilligers vinden mekaar in 11.11.11. Samen strijden ze tegen onrecht en voor duurzame ontwikkeling.

 “Z-In de Wereld” laat ngo’s, hun vrijwilligers, partners in het Zuiden en experts aan het woord over de dynamiek in deze boeiende sector.

Deze reeks loopt in samenwerking met 11.11.11, de koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging.

Het programma kan ook online bekeken worden via www.kanaalz.be en www.canalz.be

Kanaal Z en Canal Z, brengen als enige business zenders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel het meest gespecialiseerde en gevarieerde aanbod over business, economie en geld.  Kanaal Z en Canal Z bereiken dagelijks tot 540.000 kijkers en op weekbasis 2.150.000 kijkers (bron CIM/RTVM/Arianna), en zijn hiermee samen de grootste digitale themazenders van het land.

Contact Xavier Bouckaert
CEO

Alex Coene
Netmanager Kanaal Z

Tel +32 51 26 63 23 +32 2 467 57 17
E-mail xavier.bouckaert@roularta.be alex.coene@roularta.be