Economie, Financiën, Management

Print

De magazines Trends en Trends-Tendances zijn dé referentie op vlak van business, finance en management. Aangevuld met de themazender Kanaal Z / Canal Z bereikt Roularta Media Group op die manier dagelijks de ondernemer en manager, zelfstandige en belegger in heel Vlaanderen en Wallonië.

Voor deze doelgroepen organiseert Roularta Media Group jaarlijks tal van evenementen, beurzen en netwerkmomenten. Het meest bekende evenement is zonder twijfel de uitreiking van de Trends Manager van het Jaar, waar jaarlijks een Vlaamse en Waalse CEO van een Belgisch bedrijf in de bloemen wordt gezet. Maar er is ook de award voor de Financiële directeur met de CFO of the Year, die voor de personeelsdirecteur met de HR Manager of the Year, die voor het beste advocatenkantoor met de Trends Legal Awards, die voor de CIO met de CIO of the Year, en die voor de marketingdirecteur met de Marketeer of the Year.

Trends en Trends Tendances hebben vervolgens ook elk jaar aandacht voor de snelst groeiende ondernemingen in België, dankzij de organisatie van de Trends Gazellen. Voor ondernemingen die uitmunten in innovatie of duurzaamheid met de Trends Business Tour. De politieke en economische notabelen vinden mekaar op de Rentree Economique of een van de vele Trends lunches. En sinds 2012 organiseren  de magazines tevens de zeer exclusieve Trends Summer University waar enkele tientallen CEO's, bedrijfsleiders en captains of industry debateren over de toekomst van onze economie en welvaart.

In het bedrijfsleven wordt elk jaar opnieuw reikhalzend uitgekeken naar deze verkiezingen, evenementen en ontmoetingen. Net zoals wordt uitgekeken naar de populaire en drukbezochte brede publieksbeurzen als Ondernemen/Entreprendre in Gent en Brussel die samen enkele 15.000 bezoekers lokken, alsook naar Open Bedrijvendag, waarop honderden bedrijven samen de deuren openen voor het grote publiek.

Manager van het jaar
Trends Gazellen
Trends Summer University