Het Innovation Lab

Print

Het Innovation Lab staat ten dienste van alle business units van Roularta Media Group (RMG). Het voert een radarfunctie uit en kijkt beyond the horizon naar de nieuwste technologieën en trends. Het Innovation Lab functioneert als kruispunt van digitale- en technologische vernieuwing bij RMG. Het onderzoekt nieuwe technologieën, tools en softwares en evalueert hun eventuele meerwaarde voor RMG.

 

Het Innovation Lab scant de wereld van de start-ups, bouwt een sterk netwerk uit binnen deze omgeving en wordt zo het eerste aanspreekpunt van start-ups binnen de wereld van de media-tech. Tevens sluit het partnerships af met onderzoeksgroepen van hogescholen en universiteiten. Samen met hen worden innovatieve projecten, die een meerwaarde betekenen voor RMG, uitgewerkt.

 

Het Innovation Lab maakt innovatie in een vroeg stadium mogelijk binnen RMG en zorgt ervoor dat RMG beter commerciële resultaten kan neerzetten, een betere klantenservice kan bieden en een correcte kostenbeheersing kan realiseren door de operationele efficiëntie te verhogen.