Roularta Media en Edition Ventures partners voor display en video

25 november 2019

Edition Ventures vertrouwt aan Roularta Media de exclusieve regie toe van alle display en video campagnes op haar websites: Elle (NL+FR), Marieclaire (NL+FR), Psychologies (NL+FR), Actief Wonen/Déco Idées, L’Officiel (NL+FR). Deze samenwerking gaat in vanaf 1 januari 2020 en geldt zowel voor direct als voor programmatic campagnes.
 
Met de sites van Edition Ventures die toegevoegd worden aan die van Roularta Media, wordt de regie de onbetwiste marktleider voor vrouwelijke doelgroepen, ook in het upscale segment. Het wordt voor adverteerders en mediabureaus voortaan heel makkelijk om bij één enkele regie display en video campagnes te boeken op de sites van Elle, Marie Claire, Psychologies, L’Officiel, Feeling, GAEL en de Weekends, om te communiceren met upscale vrouwelijke doelgroepen in een hoogkwalitatief redactioneel umfelt. En voor bredere vrouwelijke doelgroepen zullen adverteerders eveneens extra reach kunnen opbouwen via de sites van Libelle, Femmes d’Aujourd’hui, Flair en Plus Magazine. Een vrouwelijk universum van 4.500.000 unique visitors per maand !
 
Ook het portfolio special interest merken specifiek gericht naar vrouwen versterkt zich aanzienlijk bij Roularta Media met 'culi' (Libelle Lekker/Femmes Délices + Elle-eten/Elle-à-table), 'opvoeding' (Libelle Mama/Femmes Maman), 'country living' (Libelle Nest/Femmes Nest), 'déco' (Actief Wonen/Déco Idées) en 'well being' (Psychologies).
 
Roularta Media zal zowel interessante display en video packs aanbieden, als specifieke campagnes binnen één of meerdere van deze sterke vrouwenmerken. Dit zowel in het Nederlands als in het Frans.
 
Bernard de Wasseige, CEO van Edition Ventures : "We zijn ervan overtuigd dat ons partnership Edition Ventures/Roularta voor de doelgroepen Vrouwen en Vrouwen Upscale zich met succes zal ontplooien omdat dit duidelijk beantwoordt aan de verwachtingen van de markt. Daarenboven initieert dit partnership een vruchtbare samenwerking tussen Edition Ventures en Roularta waarin elke partij zijn sterktes inbrengt. Ik verheug mij om met Roularta deze samenwerking aan te gaan !"
 
Philippe Belpaire, General Manager van Roularta Media : "Ik ben heel blij om onze krachten te kunnen bundelen met die van Edition Ventures. Dit geeft ons een unieke positie op de Belgische markt. Onze samenwerking toont duidelijk de waarde aan van valoriserende context die toeneemt door het stijgende bewustzijn van gebruikers rond privacy en de druk op 3rd party cookies. Onze bestaande vrouwen-packs met Edition Ventures werden reeds veelvuldig door de markt ingekocht. Nu zijn we het unieke contact geworden voor alle display en video campagnes, zowel direct als programmatic. Er is een hele positieve klik tussen de teams. Edition Ventures brengt ons sterke merken aan die wij altijd al hoog aansloegen."
 

Contact Philippe Belpaire
General Manager Roularta Media

 

Tel +32 2 467 56 44  
E-mail Philippe.belpaire@roularta.be