Jobbeurzen in Antwerpen, Leuven, Brussel en Brugge

14 maart 2017

Droomjob in eigen streek
Heel wat mensen zijn op zoek naar een job dichtbij huis. Werknemers willen hun job goed doen, maar willen ook tijd voor ontspanning en het gezin. De regionale jobbeurzen van Streekpersoneel spelen in op deze trend. In een aangenaam decor maken de sollicitanten kennis met verschillende interessante bedrijven uit de regio, die voor de gelegenheid allemaal aanwezig zijn op 1 locatie. Sollicitanten maken tijdens de jobbeurs op een informele manier kennis met de potentiële werkgevers. Er wordt gefocust op kwalitatieve gesprekken: niet veel gedoe, maar gewoon een goed gesprek. Door op de website te kijken welke werkgevers er aanwezig zullen zijn, is het mogelijk om een gericht parcours uit te stippelen.

Advies
Bezoekers kunnen er ook terecht voor cv-analyse en carrièreadvies zodat ze helemaal klaar zijn voor the next steps. In Antwerpen worden er ook workshops voorzien met nog meer tips en tricks uit de arbeids- en rekruteringsmarkt.

Voor iedereen
De Jobbeurs is bedoeld voor een breed publiek : zowel hoge als lage profielen zijn welkom; zowel starters als meer ervaren profielen; zowel latent als actief werkzoekenden.

Praktische info

21 maart

Kinepolis Antwerpen

23 maart

Kinepolis Leuven

28 maart

Koning Boudewijn Stadion Brussel

30 maart

Kinepolis Brugge

Inschrijven vooraf of ter plaatse is vereist, de toegang is gratis. Wie zich inschrijft, en aanwezig is om 17u maakt ook kans om een fiets te winnen.

Meer Info en inschrijven: www.streekpersoneel.be/jobbeurzen

De Jobbeurs is een initiatief van streekpersoneel.be en Roularta Recruitment Solutions, een divisie van Roularta Local Media.

Contact Barbara Spyckerelle
Directeur Roularta Recruitment Solutions
Tel +32 476 46 93 58
E-mail barbara.spyckerelle@roularta.be