Kanaal Z en Canal Z laten jonge leiders en inspirerende mentoren aan het woord

13 oktober 2016

Kanaal Z en Canal Z laten jonge leiders en inspirerende mentoren aan het woord

Ook dit jaar zijn Kanaal Z en Canal Z opnieuw partner van het LEAD-IN project “Young Leaders - Inspiring Mentors”. Tijdens dit project worden 15 talentvolle jonge leiders een jaar lang gecoacht door 15 inspirerende mentoren uit diverse sectoren: het bedrijfsleven, de politiek, de culturele of sociale wereld.

LEAD-IN, een organisatie “for leaders, by leaders” die inspirationeel leiderschap promoot, brengt jonge beloftevolle managers in contact met een inspirerende mentor. Ze krijgen de gelegenheid om zijn of haar dagelijkse activiteiten van nabij te volgen en kunnen dankzij diverse ontmoetingen en gesprekken delen in hun ervaring. Dat levert een schat aan nieuwe inzichten op voor de jonge managers, maar vormt eveneens een inspiratiebron voor de ervaren mentoren.

Gedurende 15 afleveringen ontdekt u elke vrijdag het persoonlijke portret van de duo’s. Hoe verloopt de samenwerking? Wat hebben ze van elkaar opgestoken? En wat betekent leiderschap voor jonge managers en hun mentoren?

Deze nieuwe reeks komt tot stand in samenwerking met LEAD-IN, BNP Paribas Fortis en Ageas.

“Young Leaders - Inspiring Mentors”, vanaf 21 oktober elke vrijdagavond op Kanaal Z en Canal Z.

Het programma kan ook online worden bekeken via www.kanaalz.be en www.canalz.be

Kanaal Z en Canal Z, brengen als enige business zenders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel het meest gespecialiseerde en gevarieerde aanbod over business, economie en geld. Kanaal Z en Canal Z bereiken dagelijks gemiddeld 488.000 kijkers en op weekbasis 2.100.000 kijkers (bron CIM audimetrie), en zijn hiermee samen de grootste digitale zenders van het land.

Contact Alex Coene
Netmanager Kanaal Z
Xavier Bouckaert
CEO
Tel +32 2 467 57 17 +32 51 26 63 23
E-mail alex.coene@roularta.be xavier.bouckaert@roularta.be