Algemene info

Print

KW De Krant van West-Vlaanderen ligt aan de oorsprong van Roularta Media Group.
Vandaag is het een hybride krant die dagelijks non stop 24/7 zorgt voor actuele berichtgeving en op vrijdag een pakket publiceert dat bestaat uit drie delen.

- KW De Krant van West-Vlaanderen, een krant voor de hele provincie
- KW Magazine, een lifestyle- en entertainmentmagazine
- Per regio een lokaal traditioneel weekblad : KW Brugsch Handelsblad (Brugge - Torhout), KW De Weekbode (Roeselare - Izegem - Tielt), KW Kortrijk- Menen - Waregem, KW Het Wekelijks Nieuws (Westhoek en Westkust) en KW de Zeewacht/Kust.

Abonnees genieten een maximale service: dankzij hun abonneenummer hebben alle krantenabonnees zowel toegang tot de digitale service op tablet/pc (toegang tot de acht lokale stadskranten en alle specials), als tot de website kw.be .

Via haar website https://kw.be  bouwt Krant van West-Vlaanderen aan een extra bereik. Dagelijks worden 110.000 nieuwsbrieven uitgestuurd die een gerichte update bieden van het nieuws van de dag.

Krant en website zijn perfect complementair, geen of/of-, maar voor wie graag geïnformeerd wordt veeleer een en/en-verhaal. 
Wat, waar, wanneer dat lees je snel, in een korte snedige stijl op KW.be, waar, wanneer en hoe je het wilt.

Het hoe, waarom, reacties en getuigenissen , samen met het familienieuws, het reilen en zeilen van alle West-Vlaams verenigingen, en zo veel meer … dat lees je elke vrijdag, enkel in de lokale krant.

De prijs per nummer bedraagt 3,90 euro, de jaarprijs voor een all-inabonnement 191,40 euro. KW biedt een totaalaanbod aan West-Vlaams nieuws, extra rubrieken, verrijkingen (foto, video) en beleving aan.