Algemene info

Print

KW De Krant van West-Vlaanderen ligt aan de oorsprong van Roularta Media Group.
Vandaag is het een hybride krant die dagelijks non stop 24/7 zorgt voor actuele berichtgeving en op vrijdag een pakket publiceert dat bestaat uit drie delen.

- KW De Krant van West-Vlaanderen, een krant voor de hele provincie
- KW Magazine, een lifestyle- en entertainmentmagazine
- Per regio een lokaal traditioneel weekblad : KW Brugsch Handelsblad (Brugge - Torhout), KW De Weekbode (Roeselare - Izegem - Tielt), KW Kortrijk- Menen - Waregem, KW Het Wekelijks Nieuws (Westhoek en Westkust) en KW de Zeewacht/Kust.

Abonnees genieten een maximale service: dankzij hun abonneenummer hebben alle krantenabonnees zowel toegang tot de digitale service op tablet/pc (toegang tot de acht lokale stadskranten en alle specials), als tot de website kw.be .

Via haar website https://kw.be  bouwt Krant van West-Vlaanderen aan een extra bereik. Tweemaal per dag worden ook 120.000 nieuwsbrieven uitgestuurd die een gerichte update bieden van het nieuws van de dag.

Krant en website zijn perfect complementair, geen of/of-, maar voor wie graag geïnformeerd wordt veeleer een en/en-verhaal. 
Wat, waar, wanneer dat lees je snel, in een korte snedige stijl op KW.be, waar, wanneer en hoe je het wilt.

Het hoe, waarom, reacties en getuigenissen , samen met het familienieuws, het reilen en zeilen van alle West-Vlaams verenigingen, en zo veel meer … dat lees je elke vrijdag, enkel in de lokale krant.

De prijs per nummer bedraagt 3,80 euro, de jaarprijs voor een all-inabonnement 179,40 euro. KW biedt een totaalaanbod aan West-Vlaams nieuws, extra rubrieken, verrijkingen (foto, video) en beleving aan.