Adverteren

Print

Het lokale West-Vlaamse nieuws is gebundeld in 8 unieke lokale kranten. Zo brengt Krant van West-Vlaanderen meer dan ooit de West-Vlamingen samen. De missie van KW is duidelijk: wat goed is voor West-Vlaanderen, is goed voor KW en zijn adverteerders. Samen brengen we het nieuws nog dichter bij de West-Vlaming! Want als we over de West-Vlaming berichten, dan doen we dat met herte en ziel. Wij westvlaanderen!

De krant is met haar 354.200 CIM-lezers het meest gelezen verkochte medium in de provincie! 1 op 3 West-Vlamingen leest Krant van West-Vlaanderen waarmee KW 9% beter scoort dan het beste dagblad!

Vrijdag is KW-dag! Krant van West-Vlaanderen verschijnt elke vrijdag met 8 lokale gedrukte edities. KW is daarom de vertrouwde barometer voor wat er leeft in jouw buurt. Daarnaast versterken we de slimme mix van lokaal nieuws met ons kwalitatieve aanbod van unieke West-Vlaamse verhalen.

Digital first, best print! KW.be brengt 24/7 alle lokale nieuws tot bij jou. Samen met de verhalen vind je op KW.be unieke fotoreeksen, video’s, extra reportages en tal van actuele rubrieken. Via de mobiele site van KW is het laatste West-Vlaamse nieuws nooit veraf. KW brengt jouw boodschap online, dit op elk moment van de dag.

KW Weekend, het lifestyle-weekendmagazine van Krant van West-Vlaanderen, zit boordevol aangename tips, verrassende weetjes, knappe fotografie en indringende reportages of interviews. En altijd trots op West-Vlaanderen. Alles wat de West-Vlaming boeit en inspireert, zoals wonen & interieur, mode, groen, gezondheid, lekker, … komt aan bod in KW Weekend. KW Weekend zit iedere vrijdag bij de krant. Met KW Weekend kan je genieten van het goeie West-Vlaamse leven!

KW Specials … Met de regelmaat van de klok verrast KW jou met een extraatje. Onze KW Specials gaan over de zaken die de West-Vlamingen boeien, zoals wonen, toerisme in eigen streek, het beste van West-Vlaanderen, vastgoed, vakantie en werken in West-Vlaanderen.