Adverteren

Print

Voortaan brengt KW Krant van West-Vlaanderen elke week een pakket van 3 publicaties : enerzijds KW Krant van West-Vlaanderen, een nieuwe krant voor de hele provincie en anderzijds 5 lokale kranten met voor elke streek een eigen traditionele titel zoals KW De Weekbode, KW De Zeewacht, KW Het Wekelijks Nieuws, KW Het Brugsch Handelsblad. Daarbovenop elke week het lifestyle- en entertainmentmagazine KW Weekend.

Zo brengt KW Krant van West-Vlaanderen meer dan ooit de West-Vlamingen samen. De missie van KW is duidelijk: wat goed is voor West-Vlaanderen, is goed voor KW en zijn adverteerders. Samen brengen we het nieuws nog dichter bij de West-Vlaming! Want als we over de West-Vlaming berichten, dan doen we dat met herte en ziel. Wij westvlaanderen!

De krant is met haar 624.774 CIM-lezers het meest gelezen verkochte medium in de provincie! 1 op 3 West-Vlamingen leest Krant van West-Vlaanderen waarmee KW 16% beter scoort dan het beste dagblad!

Vrijdag is KW-dag! Krant van West-Vlaanderen verschijnt elke vrijdag met 5 lokale gedrukte edities. KW is daarom de vertrouwde barometer voor wat er leeft in jouw buurt. Daarnaast versterken we de slimme mix van lokaal nieuws met ons kwalitatieve aanbod van unieke West-Vlaamse verhalen.

Digital first, best print! KW.be brengt 24/7 alle lokale nieuws tot bij jou. Samen met de verhalen vind je op KW.be unieke fotoreeksen, video’s, extra reportages en tal van actuele rubrieken. Via de mobiele site van KW is het laatste West-Vlaamse nieuws nooit veraf. KW brengt jouw boodschap online, dit op elk moment van de dag.

KW Weekend, het lifestyle-weekendmagazine van Krant van West-Vlaanderen, zit boordevol aangename tips, verrassende weetjes, knappe fotografie en indringende reportages of interviews. En altijd trots op West-Vlaanderen. Alles wat de West-Vlaming boeit en inspireert, zoals wonen & interieur, mode, groen, gezondheid, lekker, … komt aan bod in KW Weekend. KW Weekend zit iedere vrijdag bij de krant. Met KW Weekend kan je genieten van het goeie West-Vlaamse leven!

KW Specials … Met de regelmaat van de klok verrast KW jou met een extraatje. Onze KW Specials gaan over de zaken die de West-Vlamingen boeien, zoals wonen, toerisme in eigen streek, het beste van West-Vlaanderen, vastgoed, vakantie en werken in West-Vlaanderen.

Klik hier voor een kaart met de diverse edities van Krant van West-Vlaanderen