Wegbeschrijving Zellik

Print

MET DE AUTO

  • Vanuit richting Gent
    E40, volg richting Brussel/Bruxelles. Net na het Texaco-station de afrit Ring nemen, richting Antwerpen/Anvers. Deze afrit draait naar links, maar opgelet: blijf in de bocht op het rechtervak. In de bocht neemt u rechts de richting Asse/Zellik (afrit 10). Na 500 m splitst de afrit zich opnieuw; daar volgt u op het linkervak de richting Zellik. Aan het rond punt kiest u de 3de straat rechts waar 'Research Park' staat aangeduid. Volg de weg tot op het einde en draai daar linksaf. Aan uw rechterkant ziet u het grote, witte gebouw van RMG.
  • Vanuit richting Charleroi/Mons Volg de Ring richting Antwerpen/Luik. Aan de afrit Gent-E40 volgt u de pijlen richting Asse-afrit 10. In de bocht houdt u rechts; na 500 m splitst de afrit zich opnieuw. Daar volgt u op het linkervak de richting Zellik. Aan het rond punt kiest u de 3de straat rechts waar 'Research Park' staat aangeduid. Volg de weg tot op het einde en draai daar linksaf. Aan uw rechterkant ziet u het grote, witte gebouw van RMG.
  • Vanuit richting Antwerpen/Leuven/Luik Volg de Ring richting Gent-E40. Aan de afrit Gent-E40 houdt u rechts en neemt u afrit 10 richting Zellik. Links houden op de afrit richting Zellik. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf (onder de autostrade). Aan het rond punt kiest u de 2de straat rechts waar 'Research Park' staat aangeduid. Volg de weg tot op het einde en draai daar linksaf. Aan uw rechterkant ziet u het grote, witte gebouw van RMG.

Voor GPS-gebruikers: 
Researchpark De Haak te Zellik of te Asse 
Pontbeeklaan Zellik of Asse

MET HET OPENBAAR VERVOER

  • 1. Trein

• Station Brussel Sint-Agatha-Berchem, Gentsesteenweg in 1082 Brussel
Afstand tot site Zellik: 2,5 km
Geen bus- of tramverbinding, ongeveer 22 minuten wandelen
• Station Brussel Noord, Vooruitgangstraat 76 in 1030 Brussel
Afstand tot site Zellik: 14 km

  • 2. Bus / Tram

• Buslijn 214: Brussel Noord – Aalst (De Lijn)
De bus vertrekt aan het station Brussel Noord, perron 2, om 5 minuten na het uur en 10 minuten voor het uur.
De eerste bus vertrekt om 5.50 u aan het station Brussel Noord naar de halte Zellik-Pleinstraat. De laatste bus naar het station Brussel Noord vanaf Zellik-Pleinstraat vertrekt om 23.21 u.
Er rijden ook bussen om 20 minuten na het uur en 20 minuten voor het uur vanaf 6.20 u tot 17.40 u.
De halte aan de Pleinstraat in Zellik is de 16de halte en de rit vertrekkende vanaf het station duurt ongeveer 22 minuten.
Daarna dient nog ruim een kwartier te worden gewandeld.