Skip to Main Content

Global items

Dashboard

FAQ

Heb je hulp nodig?
Raadpleeg de meest gestelde vragen

Container

FAQ list left

Waar vind ik mijn abonnementsnummer?

Je abonnementsnummer telt zeven cijfers. Je kan dat nummer beter vermelden in alle communicatie, want daardoor kunnen we je vraag sneller beantwoorden. Ook voor toegang op de website van het magazine of om deel te nemen aan wedstrijden, moet je je abonnementsnummer activeren bij je registratie.
De aanvraag van je abonnement wordt meteen via e-mail bevestigd. In die mail krijg je ook een voorlopig ordernummer mee.
Zodra je bent ingeschreven in ons abonnementensysteem krijg je een tweede mail, met daarin de definitieve gegevens van je abonnement, namelijk je abonnementsnummer en de datum waarop je je eerste nummer mag verwachten.
De meeste van onze titels worden in een plastic verpakking verstuurd. Je abonnementsnummer staat links bovenaan op de folie of boven je naam.
Afhankelijk van de manier waarop je je abonnement betaalt, kan je je abonnementsnummer ook terugvinden op overschrijvingsformulieren of andere betaaldocumenten.

Heeft deze vraag geholpen?
Ja
Nee
Bedankt voor je feedback!

FAQ list right

Wat doe ik als ik verhuis?

Log in op MyAccount.

Kies voor [Adresgegevens wijzigen].

Geef minimaal twee weken op voorhand je nieuwe adresgegevens door. Wij zorgen er dan voor dat je je magazine vanaf de gewenste datum op je nieuwe adres ontvangt.

Verhuis je naar het buitenland en wil je je abonnement naar een adres buiten Belgiƫ laten versturen? Neem dan contact op met onze Klantendienst. Wij bezorgen je aangepaste prijzen en voorwaarden.

Heeft deze vraag geholpen?
Ja
Nee
Bedankt voor je feedback!
Hoe kan ik me registreren?

Je kan een registratie aanmaken via MyAccount.

Klik op de rode knop [Klik hier om in te loggen].

Klik op [Registreer Nu].

Ter bevestiging ontvang je een activatiemail. Als je op de link in die mail klikt, is je registratie geactiveerd en kan je inloggen op al onze websites.

Heeft deze vraag geholpen?
Ja
Nee
Bedankt voor je feedback!
Ik heb problemen met de bezorging van mijn magazine of krant. Wat kan ik doen?

Heb je je magazine of krant te laat, beschadigd of zelfs helemaal niet ontvangen? Meld het ons dan zo snel mogelijk via MyAccount. Zodra je ingelogd bent, krijg je de mogelijkheid [Een bezorgingsprobleem melden]. Je mag ook bellen naar 0800/20 290. De klantendienst lost het probleem graag voor jou op.

Heeft deze vraag geholpen?
Ja
Nee
Bedankt voor je feedback!
Hoe kan ik mijn digitale toegang als abonnee activeren op mijn tablet of smartphone?

De app heeft de naam van je magazine. Download de gratis app voor smartphone of tablet in de App Store van Apple of de Play Store van Android.
Voor optimale werking van de app zorg je dat je smartphone of tablet up-to-date is.
Wij ondersteunen altijd de laatste versie van het besturingssysteem. Bij oudere versies kunnen we geen optimale werking garanderen.
Open de app en log in met je gegevens.
Ben je nog niet geregistreerd en moet je digitaal abonnement nog gekoppeld worden? Dat kan via MyAccount.

Heeft deze vraag geholpen?
Ja
Nee
Bedankt voor je feedback!