Algemene info

Print

De allereerste uitgave van Roularta, beter bekend als Krant van West-Vlaanderen (De Weekbode, De Zeewacht, het Kortrijks Handelsblad, het Brugsch Handelsblad en Het Wekelijks Nieuws), beleeft boeiende tijden.

Via 8 lokale edities heeft de krant wekelijks vaste afspraak met ruim 313.000 lezers (CIM NRS 2016-2017, Print+Digital). Zowel losse verkoop als abonnementen houden stand. De advertentie-inkomsten stijgen meer dan behoorlijk.

Abonnees genieten een maximale service: dankzij hun abonneenummer hebben alle krantenabonnees zowel toegang tot de digitale service op tablet/pc (toegang tot de elf lokale stadskranten en alle specials), als tot de website kw.be .

Via haar website www.kw.be bouwt Krant van West-Vlaanderen aan een extra bereik. Tweemaal per dag worden ook 120.000 nieuwsbrieven uitgestuurd die een gerichte update bieden van het nieuws van de dag.

Krant en website zijn perfect complementair, geen of/of-, maar voor wie graag geïnformeerd wordt veeleer een en/en-verhaal. 
Wat, waar, wanneer dat lees je snel, in een korte snedige stijl op KW.be, waar, wanneer en hoe je het wilt.

Het hoe, waarom, reacties en getuigenissen , samen met het familienieuws, het reilen en zeilen van alle West-Vlaams verenigingen, en zo veel meer … dat lees je elke vrijdag, enkel in de lokale krant.

De prijs per nummer bedraagt 3,30 euro, de jaarprijs voor een all-inabonnement 162 euro. KW biedt een totaalaanbod aan West-Vlaams nieuws, extra rubrieken, verrijkingen (foto, video) en beleving aan.